Webbinarium: Vad kommer framtiden kräva av ditt ledarskap?

Kostnadsfritt webbinarium 25 november 2020 09.00-09.45

Det har aldrig gått så fort som nu men det kommer heller aldrig gå så långsamt som idag redan imorgon kommer det att gå ännu fortare.

Efter ett turbulent år med pandemin är mycket förändrat och vi lärde oss att det vi kallar framtid inträffar just nu. Det kommer att ge stora konsekvenser för hur du behöver leda din organisation framåt.

Malcolm Wiberg kom precis ut med boken Medvetet ledarskap. Han menar på att vi står inför ett unikt tillfälle i och med pandemin att kalibrera organisationen för att möta framtiden.

I webbinariet delar Malcolm med sig av några av sina tankar kring framtidens ledarskap och organisationer samt hur man kan förändra en företagskultur. Han menar på att nyckeln till företagets framgång i den nya värld som vi är på väg in i stavas medarbetarnas delaktighet och förståelse. Det krävs en metod, tålamod och en riktning samt en ledare som står i mitten och leder laget med energi och närvaro.

På det här webbinariet får du ta del av Malcolms resa där han förändrade en kultur och fungerande strukturer, vilket ledde till ett varumärke som gick från plats 10 till plats 5 och en blomstrande ekonomi.

Anmäl dig direkt!

Fyll i formuläret så skickar vi dig en länk till webbinariet när det närmar sig.

Detta webbinarium är helt kostnadsfritt.

Välkommen med din anmälan!