Det här är vi

Under våren 2020 tog allt sin början. Med den gemensamma visionen om ett bolag som i huvudsak bygger på fysiska möten startade vi när hela Sverige fick direktiv om att hålla distans. Galet? Överoptimistiskt? Det kanske vissa tänker. Men vi tror att ur svårigheter växer nya möjligheter och nya arbetssätt.

Ingenting är mäktigare än en idé vars tid är inne.

- Victor Hugo

Det är inte organisationens arbete att få människor att utvecklas, utan människor får möjligheten att utvecklas genom att göra organisationens arbete.

- Tom Thomison

Vi tror på människans potential och att varje problem har en möjlighet. Det gäller bara att se dem och att våga. Att ta lead, våga utmana och skapa utveckling även om hindren känns höga. Tro kan försätta berg och med ett tydligt syfte om varför vi som organisation finns till skapas energi och mening. 

 

Capaleads syfte är att stötta ledare och team att skapa resultat genom att genomföra beteendeförändringar som verkligen gör skillnad. Som skapar värde och tillväxt. Ledarskapet har aldrig varit viktigare. Det ger oss meningsfullhet och motivation att fortsätta vårt viktiga uppdrag.

Våra konsulter tar dig till målet

Med både anställda konsulter och ett brett nätverk med konsulter och coacher kan vi möta alla ledarskapsutmaningar. Varje uppdrag är unikt och vi möter det med rätt person, rätt kunskaper, rätt certifieringar och modeller som just din organisation behöver.

Våra grundare och passionerade ledare

Anna Ferneman

Grundare, organisationskonsult och skidfantast

Våga pröva nytt

Min absolut starkaste drivkraft är utveckling. Att få inspirera andra till insikter och starta beteendeförändring som gör skillnad för person och organisation. Jag har 15 års erfarenhet som chef och ledare kompletterad med 20 års erfarenhet i att träna och utveckla ledare och grupper med fokus på ökad effektivitet, arbetsglädje och förbättrade resultat. Jag är certifierad Framtidsstrateg samt coach och mentor. Jag utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och anser att hälsa är en avgörande faktor för att prestera långsiktigt och hållbart. 

Anna har mycket energi, är lyhörd och har stor kommunikativ förmåga. Hon lyssnar in och hittar andra vinklingar för utveckling. Man känner sig trygg som kund och jag kan varmt rekommendera henne.

- Charlotte Celsing, HR director, Handelshögskolan i Stockholm

Maria Narbom

Grundare, affärsdriven ledare och kaffeälskare

Livsglädje varje dag

Min starkaste drivkraft är att utveckla både människa och affär genom att se helheten. Jag är en erfaren ledare, coach och rådgivare med fokus på att utveckla människor, grupper och bygga organisationer med ett brinnande intresse för ledarskap och försäljning. Nyfiken, genuin och lösningsfokuserad är nyckelord som bäst beskriver mig. Jag är utbildad marknadsekonom och diplomerad coach, med lång erfarenhet från försäljning och ledarskap. Dels genom att ha varit med och bidragit till andra organisationers utveckling och dels genom egen erfarenhet som chef och ledare.

Maria har ett starkt affärsfokus för att skapa resultat. Nyfiken, genuin och glädje beskriver henne allra bäst

- Helena Eriksson Grönbek, Head of Empowerment, Qliro

Hör av dig!

När du vill ta nästa steg som ledare, som team eller som organisation i helhet är vi aldrig långt bort. Hör av dig så tar vi en kaffe.

Kontakta oss