Hör av dig

När du vill ta nästa steg som ledare, som team eller som organisation i helhet är vi aldrig långt bort. Hör av dig så tar vi en kaffe!

Maria Narbom

Grundare, affärsdriven ledare och kaffeälskare

+46 73 521 65 11

maria.narbom@capalead.se

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor så
blir vi glada om du hör av dig till oss!

Säg hej till våra systerbolag!

Vi är ett dotterbolag till Capacent och tillsammans med våra systerbolag erbjuder vi allt ett företag behöver för en framgångsrik förändringsresa. Från management consulting och rekrytering till interim management och ledarskapsutveckling. På så vis stärker vi organisationers konkurrenskraft och förmåga att skapa bestående värde.

Capasearch

Capasearch hjälper dig att hitta talanger genom search and headhunting. Vi brinner för vårt jobb, det moderna ledarskapet och de kompetenser som krävs för att leda organisationer i dag och i framtiden.

Capacify

Capacify tillhandahåller rätt interimskonsult genom datadriven bedömning och goda relationer. Genom vår plattform matchar vi konsulter och kunder på marknadens bästa sätt.

Capacent x

Capacent_x är ett management consulting-företag som ökar din lönsamhet genom att minska ert working capital och förbättra er prissättning.

Capacent consulting

Vi stärker upp våra kunder i deras största utmaningar genom senior kompetens inom verksamhet och strategi.

Capacent Finance

Med grund i en CFOs agenda skapar vi förändringar där djupgående expertis är avgörande för projektets framgång. Vi rådgör stora och medelstora nordiska företag långsiktigt.

Capacent Finland

Vi hjälper medelstora och stora organisationer att förbättra lönsamheten och öka marginaler genom smartare prissättning, mindre working capital och genom att optimera försörjningskedjan.